logo

Vi som ingår i styrelsen för FJR Club Sweden 2022

Morgan (@fjrmorrgan) Krantz Morgan (@fjrmorrgan) Krantz

Morgan Krantz Ordförande 
webmaster. Bor i Sorunda, Nynäshamn. Morgan kör FJR 1300 Phantome Blue 2018. Ibland byter han skepnad till en grusbuse och tar då ut sin Yamaha XT660R. 
E-post: ordis@fjrclubsweden.se
Svante Gustafsson, Kassör. Vingåker
Svante är en mångårig uppskattad medlem i klubben som tidigare körde FJR men nu har BMW - K1600 GTL, -mfl. tagit över platserna i garaget. Svante är en av klubbens mest flitiga route masters.

Lars-Åke Persson Lars-Åke Persson


Lars- Åke Persson är vår ständige sekreterare och bor på gård i Hudiksvall. När han inte åker på någon av sina FJR1300´or med sin hustru Cia på pallen sitter han gärna som kartläsare i rallybilen.
Lars-Åke är en kille som ogärna missar en FJR-träff han och Cia har ofta långt att åka men det är ingeting som stoppar dom.
E-post: sekreterare@fjrclubsweden.se

Sven-Erik Ankartjärn, Ledamot. Bor i Bagarmossen Stockholm. Kör FJR 1300 ofta med hustrun Jeanette på pallen. De hänger som oftast med på de upptåg som övriga Stockholmare hittar på.

Helen Bengtsar, Falun. Ledamot.
Helen kör en honda NC750SD samt åker en hel del mil tillsammans med sambon Ronny på en FJR1300. 

Lars-Gunnar Björkegren Lars-Gunnar Björkegren


Vår man på "öjn"
Lars-Gunnar bor i Visby och sitter som ledamot och kontaktperson för Gotland. Man kan köra många mil även fast det är en Ö, den är ganska stor ;)
E-post: gotland@fjrclubsweden.seRolf Ottosson Ledamot och kontaktpersonen i Öst.
Rolf& hustrun Ingrid åker gärna långa turer på sin FJR1300. De drar sig inte heller för att köra i Europa både på vintern och sommaren. 


Helene Werner Persson. Katrineholm, Suppleant.
Helene har testat många olika hojar och märken, kör för närvarande en Ducati. Kör många mil varje år tillsammans med maken Göran Persson som också är medlem och en flitig route master.