logo

Vi som ingår i styrelsen för FJR Club Sweden 2023

Morgan (@fjrmorrgan) Krantz Morgan (@fjrmorrgan) Krantz

Morgan Krantz Ordförande 
webmaster. Bor i Sorunda, Nynäshamn. Sambo med Yvonne. De kör gärna långa resor runt om i Sverige/Norge och Nordeuropa, körde tidigare FJR1300 Phantome blue -18 men kör nu en BMW K1600GT.
 Ibland byter han skepnad till en "grusbuse" och tar då ut sin Yamaha XT660R. 
Svante Gustafsson, Kassör. Vingåker
Svante är en mångårig uppskattad medlem i klubben som tidigare körde FJR men nu har BMWK1600 GTL, -mfl. tagit över platserna i garaget. Svante är en av klubbens mest flitiga route masters.

Lars-Åke Persson Lars-Åke Persson


Lars- Åke Persson är vår ständige sekreterare och bor på gård i Hudiksvall. När han inte åker på någon av sina röda FJR1300´or med sin hustru Cia på pallen sitter han gärna som kartläsare i rallybilen.
Lars-Åke är en kille som ogärna missar en FJR-träff han och Cia har ofta långt att åka men det är ingeting som stoppar dom.

Sven-Erik Ankartjärn, Ledamot. Bor i Bagarmossen Stockholm. Kör FJR 1300 Phantom Blue -18 ofta med hustrun Jeanette på pallen. De hänger som oftast med på de upptåg som övriga Stockholmare hittar på.Vigdis Siljeholm, Munkedal,  Suppleant.
Vigdis åker med bakpå hos sin man Anders på deras Sigge som är en FJR1300. 

Lars-Gunnar Björkegren Lars-Gunnar Björkegren


Vår man på "öjn"
Lars-Gunnar bor i Visby och sitter som ledamot och kontaktperson för Gotland. Kör Phantom Blue -18.
Man kan köra många mil även fast det är en Ö, den är ganska stor ;)Rolf Ottosson Ledamot och kontaktpersonen i Öst.
Rolf& hustrun Ingrid åker gärna långa turer på sin FJR1300. De drar sig inte heller för att köra i Europa både på vintern och sommaren. 


Helene Werner Persson. Katrineholm, Ledamot.
Helene har testat många olika hojar och märken, kör för närvarande en Ducati. Kör många mil varje år tillsammans med maken Göran Persson som också är medlem och en flitig route master.