logo

Om oss

Hej!

Trevligt att just du har hittat hit! Det tyder på att du antingen redan äger en FJR, eller kanske tänker skaffa en!
Eller så är du allmänt nyfiken på hojen och klubben.

FJR CLUB SWEDEN har som främsta uppgift att sätta lite extra guldkant på ägandet av en FJR. Vi vill bidra till att du får ut det där lilla extra av ditt mc-åkande. Vi vill att Du bidrar till detta med dina egna ideer och tankar. Att du delar med dig av dina vägval, av dina erfarenheter. Vi som kör FJR gillar att åka långt och mycket men vi uppskatta även en skön eftermiddagsrunda på någon av våra fantastiska vägar som finns runt om i vårt avlånga land. Dessutom tycker vi att det är kul att träffa andra med samma intresse!

Om du delar vårt intressa så ska du såklart vara med oss du också!

Som betalande medlem får du tillgång till klubbens medlemmar som kan det mesta om FJR:en såsom teknik, resor, träfftips och prylar, mm.

FJR CLUB SWEDEN är indelad i fyra regioner så vi har representanter alla delar av Sverige.

Vi ses där ute på vägen!

Vem är vi till för?

Du är förmodligen ägare till en FJR eller sugen på att skaffa en alternativt så gillar du bara motorcyklar i största allmänhet.

Oavsett vilket, så finns vi till för dig. Om du vill vara med och hitta på roliga saker tillsammans med oss så ska du bli medlem.

Vilka är vi?

 FJR Club Sweden är en kamratlig och parti-politiskt obunden sammanslutning av ägare till Yamaha FJR 1300 Motorcyklar.. Klubbens ändamål är att främja motorcyklismens intresse samt tillvarata medlemmarnas intresse i olika mc-frågor. Klubben är ansluten till SMC ( SverigesMotorCyklister).

loading...
loading...
loading...