logo

Ordförande har ordet!

Morgan Krantz Ordförande Morgan Krantz Ordförande

                                                                                            December 2019 
 
 
 
FJR CLUB SWEDEN 2019  
   
Hej FJR vänner

Här kommer årets sista lilla brev.
Nu går året mot sitt slut. Det är högtid att reflektera lite över det gångna året. 
Är inte det ytterligare en möjlighet att verkligen få njuta av de fantastiska upplevelser man har haft. Självklart har vi alla även drabbats av tråkigheter i olika omfattningar också, men de minnena lägger vi raskt undan i en "mental" sopsäck och slänger direkt tycker jag.

Alla har vi upplevt 2019 på vårt egna sätt. Våra egna turer och resor som ger oss våra egna minnen. Målen för resorna har säkert också varierat stort. Men för många av oss är det fortfarande resan som är målet i sig. 

För egen del blev genomförde jag mitt första FIM-Rally. Tillsammans med min medryttare Yvonne och en FJR-klubb kompis Stefan körde vi ner till Roskilde i Danmark. Det var en kul upplevelse och någonting jag gärna gör igen, därför har vi bestämt att vi åker till 2020 års träff också. Det bär av till Italien denna gång. 24-26 juni är det dax.

Som alltid är det kul att få ta del av de resor som gjorts under året. Skriv gärna ihop en lite berättelse och bifoga några bilder. Det är alltid roligt att få ta del av den upplevelsen som ni alla har gjort. Kort eller lång spelar ingen roll, en tur över en helg kan vara minst lika upplevelserik som en längre tur. Ibland tar det lite tid innan de publiceras men de kommer upp till slut.
Så nu när ni sitter framför den öppna spisen med värmen från den sprakande brasan med glögg och pepparkakor. Passa på att planera kommande säsong. Missa inte våra kommande egna FJR Klubbs evenemang.
Vad har vi då genomfört under året?

MC-Mässan 2019  25-27 januari. Denna gång på Friends Arena i Solna utanför Stockholm. Från arrangörshåll var det ett lite nytt grepp att använda en arena på ett nytt spännande sätt. Åsikterna om hur det blev går såklart isär som vanligt men vi gillar ju att åka på mässan.
Enligt traditionen så bjöd vi in till en gemensam middag på lördagen, det har blivit det 3:e eventet som vi har löpande varje år. Denna gång anslöt vi oss till ett initiativ som Sporthoj.com arrangerar. Den sk. Sporthojsfesten på The Winery Hotel. Min egen uppfattning är att det ska vi inte göra fler gånger.

Kickoff 2019. Vår avdelning Norr arrangerade. Vi träffades i Indal som ligger strax utanför Sundsvall och tillhör Medelpad. Vi hade en härlig helg.. Det blev lite blött och blåsigt men vi har varit med om värre. Så inte gjorde det någonting. Våra värdar med Lars-Åke och Cia i spetsen bjöd verkligen på sig själva som de alltid gör.
Vi fick en mycket fin körning runt om landskapet där lunchen vid Höga kustenbron verkligen var bra.

Höstträffen 2019. Med  Jan Ohlsson och Anitha i spetsen arrangerade avd. Väst höstträffen. Vi träffades i Skövde och bodde på Billinge Hus med god utsikt över stan. Vi fick bra mat och hade ett fint & bekvämt boende i dagarna två. Lördagens tur gick på fina lagom krokiga vägar runt om i landskapet, just så som vi verkligen vill ha det. Lunchen intogs på en golklubb med en fin meny,

Våra planer för kommande säsong:

MC-Mässan 2020 Nu ser vi fram mot att snart träffas igen isamband med MC-Mässan som går av stapeln 24-26 januari. På Svenska Mässan i Göteborg
Enligt traditionen så bjuder vi in till en gemensam middag på lördagen, det har blivit det 3:e eventet som vi har löpande varje år. 
Vi har bokat bord på Olearys på Avenyn för 30personer.  Anmäl er via mail till ordförande på e-postadressen: 0705737621@telia.com

Kickoff 2020: Denna vår blir det avd.Väst som arrangerar träffen. Inbjudan har skickats ut och finns också i kalendern. Vi träffas i Uddevalla.  Boka Kristi-flygare helgen 21- 23 maj. Anmäl er gärna så snart som möjligt.

Höstträff 2020  18-20 september. 
Arrangör är troligen Syd men platsen är inte klar ännu.

Jag hoppas att ni alla får en mycket trevlig Jul & Nyårs helg.

Undertecknad med resten av styrelsen önskar er alla ett Gott Nytt År!
Vi ses på mässan eller till våren. Ride On!
 
// Ordförande Morgan
 


  

loading...