logo

Ordförande har ordet!

Morgan Krantz Ordförande Morgan Krantz Ordförande

Januari 2023 
 
 
 
Hej Fjr Club Sweden´s alla medlemmar!

Nu har vi lämnat 2022 bakom oss. Vi har ett nytt år framför oss och det ska bli väldigt roligt. Resandet har verkligen kunnat ta fart under året som gått och vi har kunnat träffas som "vanligt" En kickoff i vackra Tällberg, Leksand. Det var verkligen kul att ses igen, att få besöka Gruvan i Falun var också en kul och annorlunda upplevelse.
Sommaren flöt på med olika semesterturer, för egen del blev det två svängar till Norge. På det första besöket som jag körde tillsammans med mina tre bröder, det var första gången vi körde en så lång tur tillsammans. Vi besökte Storforsen, Gällivare, Kiruna och slutligen Lofoten. Yngsta broderna hade ett så färskt körkort att han var tvungen att ha det i vattentätt fodral så att bläcket inte skulle rinna av. Men det var en fantastisk upplevelse att få resa med dem alla tre.

Tur nr 2 till Norge blev med ett härdat gäng från Vingåker där våra vänner Svante & Erika med stöd av deras goa vänner vägledde oss in i Sydvästra Norge. En helt fantastisk och oförglömlig resa.
Som kronan på verket blev det en tur till USA också  där min kära sambo Yvonnes son bor. Vi besökte Charlotte som ligger i North Caroline på Usa´s östra kust. I samband med denna resa passade vi på att hyra motorcycklar och köra lite i Blue Ridge mountains och den mycket kända sträckan som kallas Tail of the dragon, 318 kurvor på en sträcka av 11 miles ( ca 18km). Många kurvor blev det. 
Vi fick också möjligheten att besöka en gammal hederlig Biker bar. Inklämd mellan nya bostäder låg den " Thirsty Beaver Saloon". Det var också en upplevelse. Googla gärna, det är en kul story kring den baren likväl som Tail of the dragon.

Det var en del av mina resor, det vore kul om ni andra också ville berätta lite om resor som ni har gjort under åretSkriv gärna ihop en liten berättelse och bifoga några bilder. Det är alltid roligt att få ta del av den upplevelsen som ni alla har gjort. Kort eller lång resa spelar ingen roll, en tur över en helg kan vara minst lika upplevelserik som en längre tur. Ibland tar det lite tid innan de publiceras men de kommer upp till slut.
Klubbens planer för kommande säsong:

MC-Mässan 2023-Inställd.

Hoj-X 
Det är mc-mässa i Helsingfors som man kan besöka och då med fördel göra det tillsammans med många andra svenska hojåkare genom att åka med på
Hoj-X 4-6 februari.

Kickoff och årsmöte 2023: I år är det avd. Norr  som arrangerar träffen. Vi kommer att träffas 18-20 maj i trakterna av Härnösand. Inbjudan finns under kalendern på hemsidan. Anmäl er så snart ni kan, det underlättar för arrangörsgruppen i deras planering.

Höstträff i September blir det en höstträff, plats okänd än så länge.

Nytt år betyder också att det är dags att betala sin medlemsavgift. Medlemsavgiften är oförändrad. 220kr/år för en enskild medlem och 320kr för familjemedlemskap. BG: 5955-3123
Nytt för i år är att vi övergår till ett digitalt medlemskort via Cardskipper. Kortfattat kan man säga att ni alla kommer att ha ert medlemskort med er i en app i er smartphone. Klubben kommer också få nya möjligheter att kommunicera med medlemmarna och ge nya möjligheter till våra samarbetspartners att ge oss nya erbjudanden. Arbetet med att lägga in er medlemmar löpande pågår för fullt. Nu är det frittfram att betala sin medlemsavgift samt anmäla sig till vårens Kickoff.

Följ oss på
- Fjr Club Sweden på facebook.
- @fjrclubsweden- Instagram

Undertecknad med resten av styrelsen önskar er alla ett Gott Nytt År!
Vi ses till våren. Ride On!
 
// Ordförande Morgan
 


  

loading...