logo

Ordförande har ordet!

Morgan Krantz Ordförande Morgan Krantz Ordförande

                                                                                            December 2018 
 
 
 
FJR CLUB SWEDEN 2018  
   
Hej FJR vänner

Här kommer årets sista lilla brev.
Nu går året mot sitt slut och vi kan alla blicka tillbaka över det gångna året.

Alla har vi upplevt 2018 på vårt egna sätt. Våra egna turer och resor som ger oss våra egna minnen. Målen för resorna kan variera stort. För de många av oss är det fortfarande resan som är målet i sig. 

För en kort tid sedan fick vi ett bud om att en medlem sedan många år hastigt hade lämnat oss, han gav sig ut på den sista resan. Vi hoppas att du har en fin tur på din hoj där Åke B.
För mig personligen är varje sådant bud en påminnelse om hur skört livet är och hur viktigt det är att ta vara på den tid som är.

Som alltid är det kul att få ta del av de resor som gjorts under året. Skriv gärna ihop en lite berättelse och bifoga några bilder. Det är alltid roligt att få ta del av den upplevelsen som ni alla har gjort. Kort eller lång spelar ingen roll, en tur över en helg kan vara minst lika upplevelserik som en längre tur. Ibland tar det lite tid innan de publiceras men de kommer upp till slut.

Kickoff 2018. Vi träffades i Ånnaboda och de flesta hade en trevlig helg. Dessvärre verkar det som att vi fick det sista regnet på oss för hela sommaren…  men eftersom vi är ”hard core” bikers så bekom det oss inte så mycket. Vi körde såklart i alla fall.
Vi fick en mycket bra guidning igenom landskapet av eminente Håkan Larsson. Vem hade gissat att vi skulle fika uppe på en 110m hög askhög (Kvarntorpshögen). Lunchen intogs på Askersunds Golfklubb.

Höstträffen 2018. Med Lars-Åke och Cia i spetsen arrangerade Norr höstträffen. Vi träffades på Sörfjärdens Camping utanför Gnarp. Vi fick bra mat och hade ett bekvämt boende i dagarna två. Lördagens tur gick ner mot Hudiksvall på mindre vägar, just så som vi vill ha det. Lunchen intogs vid vattnet i Hudik. En mycket vacker miljö.

MC-Mässan 2019 Nu ser vi fram mot att träffas isamband med MC-Mässan som 2019 går av stapeln 25-27 januari. Denna gång på Friends Arena i Solna utanför Stockholm. Man har denna gång tagit ett nytt grepp och använder lokalen på ett spännande sätt. Det ska bli kul att se. SMC har också gått ut med ett specialerbjudande på biljetterna, sök informationen på svmc.se.
Enligt traditionen så bjuder vi in till en gemensam middag på lördagen, det har blivit det 3:e eventet som vi har löpande varje år. Denna gång ansluter vi oss till ett initiativ som Sporthoj.com arrangerar. Den sk. Sporthojsfesten på The Winery Hotel.
Vi har bokat upp ett eget bord för att vi ska sitta tillsammans bland alla andra hojåkare. Jag hoppas att många vill anmäla sig och kommer till detta event. Anmäl er via klubbens egna Facebook event eller via mail till ordförande på e-postadressen: 0705737621@telia.com

Kickoff 2019: Denna vår blir det Norr som arrangerar träffen. Det vi vet är att det blir i trakterna av Sundsvall. Boka Kristi-flygare helgen 30maj- 1 juni och håll utkik efter informationen som kommer inom kort.
Jag hoppas att ni alla får en mycket trevlig Nyårs helg och Jag önskar er alla ett Gott Nytt År!
Vi ses på mässan eller till våren. Ride On!
 
// Ordförande Morgan
 


  

loading...