logo

Ordförande har ordet!

Zenita Ordförande Zenita Ordförande

                                                                                            Strängnäs 12 mars 2018 
 
 
 
Hej alla medlemmar.


Nu är det faktiskt på tiden vi får börja se lite snösmältning. Denna vinter kommer att gå till historien som en bland de snörikaste.

2 månader, lite drygt kvar till vår kickoff och årsmöte. Du har säkert sett inbjudan här på vår hemsida och på Facebook. Jag hoppas Du har anmält Dig. 
Detta årsmöte kommer jag och Danne inte till. Vi befinner oss då i Torrevieja och åker hemåt vid midsommar. Vi ska då "mellanlanda" i Assen för att se på MotoGP. Kommer hem i början av juli.
 
Jag har beslutat mig för att inte ställa upp till omval som ordförande. Tycker att jag nu har gjort mitt och hoppas årsmötet kan hitta en ny ordförande med nya tankar och idéer kring utvecklandet av klubben.
 
Själv tycker jag att jag gjort ett bra arbete som ordförande. Klubben hade ekonomiska problem då jag tog över. Medlemsantalet sjönk katastrofalt. Med en stark vilja, en bra styrelse och flera engagerade medlemmar lyckades vi dock vända den negativa spiralen. Vi har lyckats skapa återkommande evenemang både centralt och lokalt och klubbens ekonomi är stabil. 
   
Jag vill därför här och nu tacka för mig och det förtroende ni givit mig att leda klubbens arbete under dessa år. Vi kommer förmodligen att träffas under kommande mc säsong någonstans ute på våra vägar.  
 
Zenita 
 


  

loading...