logo

Ordförande har ordet!

Morgan Krantz Ordförande Morgan Krantz Ordförande

Oktober 2023 
 
 
 
Hej Fjr Club Sweden´s alla medlemmar!

Nu har vi lämnat säsongen 2023 bakom oss. Vi har en ny vinter framför oss och det ska bli väldigt roligt det också.

För egen del ser jag fram emot Mc-mässan 2024 26-28 januari. Även Hoj-X i februari ska bli roligt. Eftersom jag denna vinter inte har ngn mc-resa på varmare breddgrader att se fram emot så är det dessa två aktiviteter som får mitt fokus.

Vi har under 2023 kunnat träffas som "vanligt" En kickoff i vackra Härnösand med ett intressant besök på en riktig fästning från -50talet.  Det var verkligen kul att ses igen.
Vi har också haft en trevlig höstträff på västkusten närmare bestämt på Kynnefjäll. Det blev god mat och en härlig långtur som gick in i Norge. Det var riktigt trevligt.
  
Sommaren flöt på med olika semesterturer, för vår egna del blev det en långtur ner till Zaragoza i norra Spanien där vi medverkade på FIM- Rallyt.

Nästa år arrangeras FIM i Italien och det är ett mål för mig och min sambo Yvonne att vi ska kunna ta oss dit. Vi tycker att FIM-Rallyt är en riktig höjdare och vi hoppas att några av er också vill planera in det till nästa sommar.

 Datum för rallyt är 26-28 juni 2024. Platsen är Chianciano Terme i Toscana. 

Klubbens planer för kommande säsong:

MC-Mässan 2024.
Den blir äntligan av och denna gång i Älvsjö Stockholm. 26-28 januari.

Middag i samband med mässan. se separat inbjudan.
Det vore riktigt trevligt om vi kunde bli många på denna gemansamma middag. 

Hoj-X Det är mc-mässa i Helsingfors som man kan besöka och då med fördel göra det tillsammans med många andra svenska hojåkare genom att åka med på
Hoj-X 2-4 februari. Vi åker med Tallinksilja och kryssar oss över havet till glad musik och gott i glasen och på tallriken. Hoppas att fler vill hänga med på denna resa.

Kickoff och årsmöte 2024: I år är det avd. Väst som arrangerar träffen. Vi kommer att träffas 9-11 maj på västkusten. Inbjudan kommer ut under kalendern på hemsidan så snart det är klart för anmälan. Anmäl er så snart ni kan när den väl kommer ut, det underlättar för arrangörsgruppen och deras planering. Om du bor i väst och vill hjälpa till så är det bara att ta kontakt med någon i styrelsen så kommer vi förmedla kontakten till arrangörerna.

Höstträff i September blir det en höstträff, plats och datum är okänd än så länge.

Som medlem i klubben har man sitt medlembevis i Cardskipper. Det är ett digitalt medlemskort. Kortfattat kan man säga att alla har ett medlemskort med sig i en app i sin smartphone. Via appen skickar vi ut information till medlemmarna.

Följ oss på
- Fjr Club Sweden på facebook.
- @fjrclubsweden- Instagram

Vi ses på mässan och middagen.
 
// Ordförande Morgan
 


  

loading...