Ordförande har ordet!

Zenita Ordförande Zenita Ordförande

Strängnäs 14 september 2017

Hej alla medlemmar

Då är det dags för årets Höstträff.

Vi ses denna gång en liten bit utanför Arboga, Herrfallet. Jag hoppas och tror att vi kommer att få en trevlig helg tillsammans. Vet att det planerats både trevlig tur på lördagen och en del skoj kvällstid. Snart är det dags för de flesta att ställa undan hojen för vintern. En del åkande är det ju kvar men men tiden går fort.
För oss, Danne och mig, är det dock inte slut ännu. På söndag, (17 september), då vi sagt Hej då till alla våra klubbkompisar på träffen, styr vi kosan mot Malmö. Detta tillsammans med Lars-Åke, Cia, Sten och Gunvor. Färjan över till Travemunde för att sedan åka ner till Torrevieja i Spanien. Resan ner blir i lugn och härlig takt. Vi kommer att åka via Schweiz, Italien och Frankrike ner till Spanien. Vi gör en del stopp och förhoppningsvis kommer vi då att få njuta av sol och bad. Barcelona blir vårt längsta stopp. Där stannar vi i 3 nätter Räknar med att vara i Torrevieja 1 oktober. Jag och Danne stannar sedan där. Övriga tar flyget hem till Sverige igen efter några dagar. Återkommer sedan ner till våren för att hämta hem hojarna. Ni kan följa oss genom Europa på vår Facebook sida. Vi ska försöka vara flitiga med att skriva och lägga upp bilder så ni kan ta del av allt det fantastiska vi får uppleva. Kan tänka mig att det kan bli en och annan matbild också . 

Jag hoppas ni alla har haft en trevlig hojsäsong och att ni hunnit med många mil i sadeln eller på bönpallen. Jag hoppas att ni framöver försöker ordna med vinteraktiviteter som gör att vi kan träffas även utanför hojsäsongen. Bowling, ölprovning, vinprovning, bio, konserter....... Det finns en hel del man kan träffas till. 

I januari hoppas jag att vi träffas i Göteborg och MC mässan. Vi är några som redan bokat hotellrum och är du intresserad av att vara där är det nog hög tid att boka övernattning. Vi har bokat 26-28 januari på Hotell Allén. En gemensam middag lördag kväll planeras. Om detta får vi återkomma. 
Kickoffen nästa år 10-12 maj kommer förmodligen gå av stapeln i trakterna kring Garphyttan. Vi återkommer även om detta efter det att allt är 100% spikat. 

Reservera dessa båda helger redan nu. 
 
Nu får ni alla ha det så gott. Vi hörs snart igen, då på Facebook. 
 
Zenita