logo
Klicka på logon för att komma till FJR1300 Forum

VIKTIGT INFORMATION GÄLLANDE FORUMET

Forumet ligger nere just nu. Vi kan inte påverka detta utan kan bara uppmana till att ni försöker senare.

Då Forumet ligger externt och utom vår kontroll, ibland går det inte att komma in av någon ökänd orsak. Då får man vänta några dagar och försöka senare. Om man inte kommer åt inloggningssidan så är det fel. Avvakta några dagar och testa igen. Man kan söka på forum24.se för att få reda på om sidan är uppe eller nere. Om svaret blir att forum24 är uppe för andra men inte för dig kan du prova att logga in på sidan från en annan webbläsare.

Om du kommer till inloggningssidan men ändå inte kan logga in, då kan det bero på att vi har påbörjat att rensa bort icke medlemmar från Forumet.

Det kan betyda att du har blivit raderad.  Det betyder också att de Alias som vi ej har kunnat identifiera som medlemmar i forumet kommer att raderas.  Om du har en inloggning som du inte använt på länge så besök gärna Forumet så att vi ser att du "lever". Vill du behålla den och ditt nr så är det bara att betala in medlemsavgiften och då också tala om vilket alias du har valt.  

Om du har du betalat men blivit raderad av misstag, så hör av dig till Kassören eller till Webmaster så lägger vi in dig igen.